Fasadni sustavi Heroal

Tvrtka Heroal postavlja standarde u dizajnu sustava aluminijskih profila za rolete, prozore, vrata, zidne zavjese, zimske vrtove i zaštitu od insekata.

Od trenutka razvijanja aluminijskih profila za rolo vrata, koje su izrađene s dvostrukim stijenkama ispunjene pjenom. Heroal je jedina tvrtka te vrste koja isporučuje cijeli niz sustava za visokokvalitetne aluminijske jedinice.Naši sustavi i razvoj proizvoda zadovoljavaju najrazličitije zahtjeve tržišta.

Heroal pruža arhitektima, projektantima i uslužnim tvrtkama sustavna rješenja koja su tehnički izvedena, usmjerena na dizajn uz to i komercijalno održiva. Namjenjene su za najširi spektar primjena u industrijskim, komercijalnim i stambenim zgradama.

Fasadni sustavi Heroal objedinjuju brzorastuće zahtjeve za energetskom učinkovitosti sa maksimalnom slobodom u dizajnu i kreativnosti. U ponudu se nalaze sustavi koji udovoljavaju različitim tehničkim zahtjevima, od certificiranih fasada za pasivne objekte do dizajnerskih linija, industrijskih linija i vatrootpotnih fasada.

Kao dodatnu zaštitu od sunčeve svjetlosti, Heroal nudi visoko kvalitetnu zaštitu od sunca VS Z. Kombinacija prokušanih i testiranih fasadnih sustava C 50 sa visokokvalitetom zaštitom od sunca VS Z, pruža mailtifunkcionalan, privlačan i ekonomičan proizvod.

Više o Heroalu

Galerija

All
Fasade Feal
Fasade Heroal
Fasade Schuco
Image

Zatražite ponudu

Za više informacija o našim proizvodima, uslugama te uvjetima molimo obratite se na broj  021- 668 100 na email adresu aldi@aldi.hr ili putem obrasca dolje.

Image

Zatražite ponudu

Za više informacija o našim proizvodima, uslugama te uvjetima molimo obratite se na broj  021- 668 100 na email adresu aldi@aldi.hr ili putem obrasca dolje.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaše prezime (obavezno)

  Kako želite da vas kontaktiramo?

  Vaša e-pošta (obavezno)

  Vaše telefonski broj (obavezno)

  Predmet

  Vaša poruka