Inoutic / Deceuninck je jedan od vodećih proizvođača visokokvalitetnih PVC sustava za prozore i vrata, fasadnih i terasnih sustava. Belgijska Deceuninck grupa sa svojim podružnicama u više od 75 zemalja posjeduje globalnu mrežu na području obrade PVC-a.

PVC Prozori / Investicija za budućnost

Više od polovice svih prozora ugrađenih u Njemačkoj su proizvedeni od PVC-a. To je uglavnom zbog njihove izvanredne energetske učinkovitosti, visoke kvalitete, raznovrstnosti boja, jednostavne njege i dugovječnosti. Na temelju standarda modernih proizvodnih metoda i recikliranja PVC-a danas je također iznimna ušteda resursa i obnovljivog materijala.

Trebalo je dugo vremena da se PVC "riješi" svoje negativne slike. “Plastika” je oduvijek smatrana jeftinom i slabije kvalitete. Danas je situacija sasvim suprotna. Plastični materijal, iznad svega PVC, jedan je od najsvestranijih i najvažnijih materijala danas. Plastični proizvodi su sigurne budućnosti i energetske učinkovitosti i nude široko polje primjene koje je rasprostranjeno od industrije hrane i pića, preko automobilske industrije, pa sve do sektora izgradnje.

PVC prozori postižu posebno visoke rezultate u ekološkom smislu. Imaju veći potencijal uštede energije nego bilo koji drugi materijal za izradu prozora i poziciju na vrhu lige eko-učinkovitosti. Materijal okvira može biti 100% recikliran. Na temelju svoje duge trajnosti i visoke uštede troškova tijekom njhovog životnog ciklusa PVC prozori su najodrživije rješenje za današnje prozore.

PVC prozori iz Inoutic-a nude veliku paletu prednosti, ne samo s ekološkog gledišta nego i u smislu gospodarske učinkovitosti i arhitektonskog projektiranja. Naš prozorski sustav pokazuje kako je napredna tehnologija primijenjena s praktičnim prednostima i atraktivnim dizajnom. To je zato što prozori ne bi trebali samo štedjeti energiju, nego moraju i izgledati dobro. Moderni prozori moraju osigurati učinkovitu zaštitu od hladnoće, nepovoljnih vremenskih uvijeta i buke, moraju biti otporni na provale, osigurati odličan omjer uloženog – dobivenog. Morali bi biti laki za njegu i zahtijevati minimalno održavanje. To su precizni zahtjevi koje ispunjavaju PVC prozorski sustavi Inoutic.

Inoutic / Deceuninck je jedan od vodećih proizvođača u preradi PVC-a. Više od 50 godina mi proizvodimo visoko kvalitetne profile za PVC prozore u našem sjedištu u Bogenu. U suradnji s našim matičnim društvom Deceuninck izgradili smo globalnu mrežu za preradu PVC-a s podružnicama u više od 75 zemalja. Ovaj globalni igrač se zalaže za rješenja visoke kvalitete PVC sustava prozora, vrata, zidnih i krovnih obloga, dizajna interijera i uređenja okoliša.

Image

Inoutic / Deceuninck

je jedan od vodećih proizvođača visokokvalitetnih PVC sustava za prozore i vrata, fasadnih i terasnih sustava. Belgijska Deceuninck grupa sa svojim podružnicama u više od 75 zemalja posjeduje globalnu mrežu na području obrade PVC-a.
Image

Inoutic / Deceuninck

je jedan od vodećih proizvođača visokokvalitetnih PVC sustava za prozore i vrata, fasadnih i terasnih sustava. Belgijska Deceuninck grupa sa svojim podružnicama u više od 75 zemalja posjeduje globalnu mrežu na području obrade PVC-a.

Jedan od Top 3 proizvođača u PVC industriji sa 60 godina iskustva.

Kao podružnica belgijske grupacije Deceuninck, Inoutic je jedan od tri najbolja europska proizvođača PVC prozorskih sustava i građevinskih proizvoda, pokrivajući cijeli niz djelovanja - od projektiranja do razvoja, do ekstruzije i dorade.

Inoutic povezuje interijer i eksterijer zgrada s tehnološki naprednim preciznim proizvodima koji postavljaju nova mjerila kvalitete funkcionalnosti i pouzdanosti.

Tvrtka koja impresionira ne samo svojom kompetencijom, uslugom i održivošću, već i svojim kreativnim pristupom svakom zadatku.

Inoutic je 2016. obilježio svoju 60. godišnjicu!