Dugotrajnost, funkcionalnost i moderan dizajn.

U skladu s prirodnim bogatstvima Windor je razvio seriju energetski učinkovitih prozora i vrata koje karakterizira dugotrajnost, funkcionalnost i moderan dizajn. Sve skuplji fosilni energenti i zahtjevi za manjim gubitcima energije iz objekata postavili su naš glavni cilj: razvoj i usavršavanje energetski učinkovitih profila za građevinsku stolariju.

WINDOR® prozori i vrata

WINDOR® prozori i vrata u kombinaciji aluminij - drvo i drvo - aluminij u cijelosti su osmišljeni i proizvedeni u našoj tvornici. Posebna briga posvećena je energetskoj učinkovitosti, dizajnu te mogućnosti prilagodbe građevinske stolarije svakom prostoru i svakoj arhitektonskoj zamisli. 

Održivi razvoj i suživot s prirodom najvažniji je dio naše vizije. Zato se svako posječeno stablo za naše proizvode nadomjesti novom mladicom. Na taj način spajamo brigu za okoliš i upotrebu drveta kao najboljeg izolatora i obnovljivog resursa.

Drvo koje se koristi u proizvodnji naših prozora, vrata i profila izraslo je nedaleko tvornice, na Dilj Gori koja s istočne strane opisuje Požešku kotlinu. Dio tog prirodnog bogatstva uz modernu tehnologiju i znanje pretočili smo u ekskluzivnost, kvalitetu i funkcionalnost građevinske stolarije.

WINDOR® prozorski sistemi osmišljeni su kako bi se gubitci energije iz stambenih i radnih prostora sveli na što manju razinu. Prozori zadovoljavaju suvremene norme i standarde energetske učinkovitosti pri gradnji, pa su pogodni i za ugradnju u niskoenergetske i pasivne objekte. Aluminij s vanjske strane prozora otporan je na atmosferilije, a drvo okrenuto prema životnom prostoru stvara prirodnost i toplinu. Između aluminija i drveta nalazi se prekinuti termički most od PVC-a.

Drvo je najbolji termo-izolator, a prostor u kojemu nema propuha, vlage i ‘curenja’ hladnoće, ugodniji je i zdraviji za život. WINDOR® prozori opremljeni su sigurnosnim okovom Sigenia. Okovi na sebi mogu imati postavljen element za prozračivanje bez otvaranja prozora što je važno kod novoizgrađenih objekata zbog pojave kondenzata.

Image

Windor

U skladu s prirodnim bogatstvima Windor je razvio seriju energetski učinkovitih prozora i vrata koje karakterizira dugotrajnost, funkcionalnost i moderan dizajn.
Image

Windor

U skladu s prirodnim bogatstvima Windor je razvio seriju energetski učinkovitih prozora i vrata koje karakterizira dugotrajnost, funkcionalnost i moderan dizajn.

Garancija

5 godina na svoj stolariju i profile, na okov 2 godine, a na staklo 1 godinu.

Atesti po kojima su ispitivani WINDOR® proizvodi

 • Zrakonepropusnost
  Ispitano prema normi HRN EN 1026:2001
 • Vodonepropusnost
  Ispitano prema normi HRN EN 1027:2001
 • Otpornost na opterećenje vjetrom
  Ispitano prema normi HRN EN 12211:2001
 • Koeficijent prolaska topline Uf profila prozora
  Ispitano prema normi HRN EN ISO 8990:1998 i HRN EN 12412-2:2004
 • Zvučna izolacija
  Ispitano prema normi HRN EN ISO 140-3:1998, HRN EN ISO 717-1:1