Aldi je društvo u privatnom vlasništvu, osnovano 1990. godine.

Kao jedna od prvih firmi na ovom području prepoznao je kvalitetu novih materijala i tehnologija te radom na poslovima izvođenja aluminijskih, staklarskih i PVC radova, izrastao u respektabilnu komponentu ovog segmenta proizvodnje. Ovakvim radom i pristupom prema kupcima dokazao se u kontinuitetu te je na tržištu svojim kupcima nudio i nudi potpunu uslugu u navedenim djelatnostima, sa osnovnom tendencijom da rastom u kvaliteti i praćenjem razvoja tržištu ponudi najkvalitetniji i tehnički izvrstan proizvod.

U skladu sa svojim osnovnim načelom poslovanja - kvaliteta i zadovoljstvo kupca, Aldi je 2000 godine izradio novi, suvremen i tehnički dorađen poslovni prostor u Solinu. Rast narudžbi, očekivanja kupaca i mijenjanje tehnologija proizvodnje postavili su pred nas nove zadatke zbog kojih se 2005 godine selimo u veći, još kvalitetniji i funkcionalniji poslovno - proizvodni prostor u poslovnoj zoni Podi - Dugopolje.

Ovim iskorakom pripremili smo se za sve nove zahtjeve tržišta, a s time i nastavak rasta profitabilnosti i kvalitete rada u dužem vremenskom periodu. Prepoznavanjem činjenice da su osnovni kriterij kvalitetnog proizvoda, ljudi i njihovo znanje, stalno provodimo edukaciju zaposlenika u domeni novih proizvoda, zaštite na radu i organizacije čime pratimo nove tehnologije i saznanja.

Jedan dio promjene i prilagođavanja organizacije novim zahtjevima tržišta svakako se odnosi i na proces usvajanja standarda kakvoće ISO 9001:2000 koji smo pokrenuli sredinom 2006 godine.

Image

Pogledajte video prezentaciju

Pogledajte i poslušajte video prezentaciju našeg poduzeća.
Image

Pogledajte video prezentaciju

Pogledajte i poslušajte video prezentaciju našeg poduzeća.

Galerija